Οδηγός χρήσης του διαδραστικού ασπροπίνακα whiteboard.fi

Στο Study Lab αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την online εκπαίδευση, φροντίζοντας πάντα να ενημερωνόμαστε για όλα τα εργαλεία που κάνουν τη διαδικασία μάθησης πιο ευχάριστη για τους μαθητές μας και την δουλειά των εκπαιδευτικών ευκολότερη.

Ετοιμάσαμε λοιπόν, έναν οδηγό χρήσης του διαδραστικού ασπροπίνακα whiteboard.fi, ένα εργαλείο από τα πολλά που χρησιμοποιούμε στις ψηφιακές μας τάξεις.

Ο διαδραστικός ασπροπίνακας whiteboard.fi είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο με πολλαπλές χρήσεις.

Λύνει τα χέρια σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καθώς δεν απαιτεί ούτε εγκατάσταση και εγγραφή, αλλά ούτε και κάποιου είδους συνδρομή.  Με την κοινοποίηση ενός link στους μαθητές μας, έχουμε όλοι διαθέσιμο έναν πίνακα στον οποίο μπορούμε να εξετάσουμε ορθογραφία, να λύσουμε μαθηματικές πράξεις, να καταγράψουμε ιδέες και επιχειρήματα για τη συγγραφή μιας έκθεσης ιδεών και πολλά άλλα.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι ο κάθε μαθητής έχει τον δικό του πίνακα και μόνο ο εκπαιδευτικός μπορεί να δει τι γράφει, ενώ στην οθόνη του εκπαιδευτικού εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πίνακες των μαθητών του.  Να σημειώσουμε ότι αυτά που γράφουν μαθητές και εκπαιδευτικός εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Στο παρακάτω pdf θα βρείτε έναν οδηγό ώστε να χρησιμοποιήσετε και εσείς το whiteboard.fi στα μαθήματά σας.

Οδηγός χρήσης διαδραστικού ασπροπίνακα

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *